2104253286 Θηβών 159, Νίκαια, Πειραιάς - Υποκατάστημα: Λ. Σχηματαρίου, Δήλεσι Τηλ: 2262033682
hero image
 
     
  ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ - ΒΕΡΑΝΤΑΣ
ΤΕΝΤΟΜΟΡΦΗ | Συστήματα Σκίασης - Τέντες & Πέργκολες Νίκαια Πειραιάς & Δήλεσι Βοιωτίας
 
 
 
 
     
  Ο κήπος και η βεράντα είναι πολύ περισσότερα από απλά εξωτερικοί χώροι. Είναι οι χώροι όπου δημιουργούμε αναμνήσεις, χαλαρώνουμε με την οικογένεια και τους φίλους μας και απολαμβάνουμε τη φύση γύρω μας.

Στην επιχείρησή μας “ΤΕΝΤΟΜΟΡΦΗ”, κατανοούμε τη σημασία αυτών των χώρων και προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα από έπιπλα και αξεσουάρ για να κάνουμε τον κήπο και την βεράντα σας ακόμη πιο ευχάριστη και λειτουργική.
 
     
     
  Ανακαλύψτε τη συλλογή μας που περιλαμβάνει κομψά και ανθεκτικά έπιπλα κήπου και βεράντας, σχεδιασμένα να αντέξουν στις διάφορες καιρικές συνθήκες και να προσθέσουν στυλ στον εξωτερικό σας χώρο. Από αναπαυτικές πολυθρόνες και καναπέδες έως λειτουργικά τραπέζια και ξαπλώστρες, θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να δημιουργήσετε έναν εξωτερικό χώρο που αντανακλά το προσωπικό σας στυλ και προτιμήσεις.  
     
 
 
 
 
     
   
     
     
     
     
  ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ
Επισκεφθείτε μας σήμερα και ανανεώστε τον εξωτερικό σας χώρο με την εκλεπτυσμένη συλλογή μας από έπιπλα κήπου και βεράντας.
 
     
 
  Έπιπλα Αλουμινίου πλεκτά
  Τραπέζια Αλουμινίου
  Μεταλλικά Φερ Φορζέ
  Elegant Τραπεζαρίες
  Μεταλλικά έπιπλα κήπου
  Επαγγελματικά - Καρέκλες
  Επαγγελματικά - Βάσεις, επιφάνειες τραπεζιών
  Κιόσκια - Αιώρες
  Κούνιες μεταλλικές
  Ομπρέλες & Βάσεις Ομπρελών
 
     
 
 
 
     
    Εξυπηρετούμε άμεσα την Νίκαια και όλη την Αττική, το Δήλεσι και όλη την Βοιωτία καθώς και όλη την Στερεά Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.  
     
     
  ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ  
     
 
 
 
   
 
 
 
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να προσφέρει επαγγελματικές συμβουλες για τη διαμόρφωση και την επιλογή των κατάλληλων επίπλων για τον χώρο σας, ώστε να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον που θα σας εμπνεύσει και θα σας χαλαρώσει.