2104253286 Θηβών 159, Νίκαια, Πειραιάς - Υποκατάστημα: Λ. Σχηματαρίου, Δήλεσι Τηλ: 2262033682
 
     
  ΤΕΝΤΟΜΟΡΦΗ
Συστήματα Σκίασης - Τέντες & Πέργκολες Νίκαια Πειραιάς & Δήλεσι Βοιωτίας


Η επιχείρησή μας “ΤΕΝΤΟΜΟΡΦΗ”, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στα συστήματα σκίασης καθώς και στις σιδηροκατασκευές, προσφέροντας ποιοτικές, σύγχρονες και οικονομικές λύσεις για την αποτελεσματική σκίαση οικιών και επαγγελματικών χώρων.

Διαθέτοντας δύο καταστήματα, με το κεντρικό κατάστημα στην Νίκαια Πειραιάς και το υποκατάστημα στο Δήλεσι Βοιωτίας, η επιχείρησή μας, μπορεί να εξυπηρετήσει άμεσα όλη την Στερεά Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
   
 
 
 
 
     
   
     
     
     
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
 
  μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή παντός είδους συστημάτων σκίασης. Από την τοποθέτηση τεντών έως και την δημιουργία πέργκολας καθώς και σιδηροκατασκευές απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους χώρους σας.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και συνεργαζόμενοι με τους καλύτερους προμηθευτές, η επιχείρησή μας, μπορεί να ανταπεξέλθει με τις καλύτερες λύσεις ακόμα και στα πιο δύσκολα και απαιτητικά έργα.

Στην επιχείρησή μας, μπορείτε ακόμα να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από είδη θαλάσσης καθώς και είδη κήπου, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
     
 
 
 
     
    Εξυπηρετούμε άμεσα την Νίκαια και όλη την Αττική, το Δήλεσι και όλη την Βοιωτία καθώς και όλη την Στερεά Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.  
     
     
  ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ  
     
 
 
 
   
 
 
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

και πάντα έτοιμοι να επισκεφτούμε το χώρο σας, να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για την αποδοτική σκίαση του χώρου σας. 
 
 
 

 


 
 
 
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΤΕΝΤΟΠΑΝΩΝ
Μέσα από την μεγάλη ποικιλία σχεδίων και υφασμάτων που διαθέτουμε, μπορείτε να επιλέξετε τα ιδανικά τεντόπανα για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
     
 
ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε εξυπηρετήσει ένα μεγάλο αριθμό πελατών και έχουμε αποκτήση την φήμη για την ποιότητα της εργασίας και την ταχύτητά μας.
 
     
 
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Το έμπειρο προσωπικό μας, είναι δίπλα σας και πάντα έτοιμο να φροντίσει για την άρτια εξυπηρέτησή σας ενώ μπορεί να αναλάβει την επισκευή και το πλύσιμο των τεντών σας.
 
     
 
 
 
     
  Για οποιαδήποτε κατασκευή σκίασης επιθυμείτε για τον χώρο σας, δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε την επιχείρησή μας και να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα δικαιώσει την επιλογή σας.  
     
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από τα καταστήματά μας στην Νίκαια Πειραιά και στο Δήλεσι Βοιωτίας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση.