2104253286 Θηβών 159, Νίκαια, Πειραιάς - Υποκατάστημα: Λ. Σχηματαρίου, Δήλεσι Τηλ: 2262033682
hero image
 
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΤΕΝΤΟΜΟΡΦΗ | Συστήματα Σκίασης - Τέντες & Πέργκολες Νίκαια Πειραιάς & Δήλεσι Βοιωτίας
 
 
 
 
     
  Με μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο, η επιχείρησή μας “ΤΕΝΤΟΜΟΡΦΗ” παρέχει, σε κάθε πελάτη της, υψηλής ποιότητας συστήματα σκίασης, τέντες και κατασκευές που συνδυάζουν την τέλεια λειτουργικότητα με την υψηλή αισθητική.  
     
     
  Διαθέτοντας μία έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών, από μία απλή τοποθέτηση τέντας σε ένα μπαλκόνι έως και πολύ σύνθετες κατασκευές για την σκίαση μεγάλων επιφανειών με τεντοπέργκολες και σιδηροκατασκευές.  
     
 
 
 
 
     
   
     
     
     
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
     
 
  Τέντες Κάθετες
  Ριντό Ζελατίνας
  Τέντες με Αντιρίδες
  Τέντες με Βραχίονες
  Τεντοπέργκολες
  Πέργκολες
  Καποτίνες
  Εφελκυόμενες κατασκευές
 
     
  ΑΚΟΜΑ, ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ:  
 
  Αίθρια
  Πολυκαρμπονικά
  Rollers - Στόρια
  Στέγαστρα Αυτοκινήτου
  Υπόστεγα
  Τέντες Σκαφών
 
     
  ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ
Μπορούμε να σας προτείνουμε σύγχρονες και πρακτικές λύσεις με αυτοματισμούς που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και απλή.
 
     
 
 
 
     
    Εξυπηρετούμε άμεσα την Νίκαια και όλη την Αττική, το Δήλεσι και όλη την Βοιωτία καθώς και όλη την Στερεά Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.  
     
     
  ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ  
     
 
 
 
   
 
 
 
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ

Επιδιώκοντας την άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, προσφέρουμε μια εκτενή γκάμα προϊόντων που είναι σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε χώρου και διακοσμητικού στυλ.
 
 
 

 


 
 
 
Τα συστήματα σκίασης μας δεν είναι μόνο πρακτικά αλλά και εντυπωσιακά. Κατασκευασμένα με υλικά υψηλής ποιότητας και προηγμένες τεχνολογίες, εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα και μακροχρόνια αξιοπιστία. 
 
     
 
Επιπλέον, η ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων μας επιτρέπει να προσαρμόσουμε κάθε λύση στις προσωπικές σας προτιμήσεις και ανάγκες.
 
     
 
Είμαστε εδώ και πάντα έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
     
 
 
 
 
     
   
     
     
     
     
  ΕΠΙΣΚΕΥΗ & ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΕΝΤΩΝ
Το εξειδικευμένο προσωπικό μα, αναλαμβάνει το ξεμοντάρισμα και τη μεταφορά της τέντας στην επιχείρησή μας όπου γίνεται πλύσιμο με επαγγελματικό εξοπλισμό καθώς και οι επισκευές.
 
     
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Πλύσιμο με επαγγελματικό εξοπλισμό
  Ράψιμο ξηλωμένων ραφών
  Μπάλωμα σε σκισμένα σημεία
  Συντήρηση μηχανισμού-κουζινέτου
  Αντικατάσταση φθαρμένων ταπών
 
     
  Η επανατοποθέτηση της τέντας γίνεται σε διάστημα 2-5 ημερών από τη παραλαβή.

Οι σύγχρονες και καινοτόμες ιδέες, η ποιότητα, οι αυτοματισμοί και το design στα συστήματα σκίασης καθώς και οι ανταγωνιστικές τιμές μας είναι μερικοί από τους λόγους που μας εμπιστεύονται, προτιμούν και μας προτείνουν οι πελάτες μας.
 
     
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από τα καταστήματά μας στην Νίκαια Πειραιά και στο Δήλεσι Βοιωτίας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση.